Mijn opdrachtgevers…

…zoeken een creatief brein. Met pit. Iemand die snel begrijpt wat het probleem is en die vlot kan schakelen om het vraagstuk handen en voeten te geven. Het gaat om gedrag en hoe dat te beïnvloeden. Om psyche en gezondheid. Vitaliteit.

Mijn klanten vinden in mij een ervaren communciatie-nerd, die met veel know-how helpt hun website, artikelen, e-learnings en communicatievraagstukken vorm te geven die betrekking hebben op body, behaviour & mind.

Ik heb opdrachtgevers als InteractContour verder met hersenletsel, SeeTrue Mindfulness Opleidingen & ACT-opleidingen, Move Your Brain – Leren en Ontwikkelen en Krachtvoer voor Vrouwen – Gezondheidsplatform van Hetty Crèvecoeur.

Voorbeelden

Een voorbeeld. Een ziekenhuis wil weten hoe ze het best kunnen communiceren hoe mensen hart en vaatziekten kunnen voorkomen; een preventie-vraagstuk.

Of een huisartsenpraktijk wil advies hoe ze hun patiënten kunnen helpen hun medicijnen niet te vergeten; een vraagstuk over therapietrouw.

De opleider in mindfulness en ACT therapie vraagt me een opleidingsdag te verzorgen “Marketing voor mindfulness-trainers”. Ook adviseer ik deze grote opleider in Online Marketing.

Nog een voorbeeld. Een tijdschrift wil een artikel over de psychologie van keuzes maken. Of een stuk over hoogbegaafdheid bij volwassenen. Of hoe je gezond de quarantaine-periode doorkomt. Of waarom vrouwen vaker perfectionist zijn. Of thema’s als hoe om te gaan met ziekte en de dood.

Je stuurt mij het bos in met een vraag en ik kom het bos uit met een antwoord;-). Dat kan dus een artikel zijn, een website, een voorlichtingsplan of een workshop over gedrag en gezondheid.

Contact

Nieuwsgierig? Neem contact met mij op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn!

Facilitator, Coach (NOBCO),

Krista van der Horst

Health Communication Specialist, Facilitator, Coach (NOBCO)